Build a visitor counter using third party

hit counters

HAHMOTESTI  

Tervetuloa tekemään WauSensein 30 kysymyksen pikahahmotestiä! Pian selviää, minkä hahmon läpi sinä tarkastelet maailmaa! Kuka hahmoista olet eniten? :o)

Vastausohjeet: Jos vastaat kysymykseen KYLLÄ, klikkaa rasti ruutuun. Jos vastaat Ei, tai olet epävarma, jätä ruutu tyhjäksi ja siirry seuraavaan kysymykseen. Paina lopuksi VALMIS. Saat vastaukseksi prosenttidonitsin. Voit mennä hiirellä donitsin päälle. Maksimi pistemäärä on 25p. Suurimman pisteluvun saaneet hahmot, ovat sinun näkö-/tulokulmasi maailmaan. (Ihminen voi toki vaihtaa näkökulmiaan, kun ymmärtää, että näitä ylipäänsä on)  

Made in Finland! WauSensei®

Build a Form using HTML, JavaScript and CSS


Hahmoesittelyt kirjasta WauSensei 1 -koko ihmisyys- salattu sielu

Opettaja virtahepo Wauras  

WauSensei Wauraalla on arvot, joiden toteutumiseen hän itse vaikuttaa. Hän toimii sataprosenttisella omavastuulla. Wauras on opettaja-virtahepo. Hän vastaa historiaopista, tarinoista ja ajatuksista menneisyydessä. Häneltä löytyvät arvotavat ja kriteerit, joiden toteutumiseen hän itse vaikuttaa. Hän on taitava mielenvalmentaja, puhuja, keskustelija, kyseenalaistaja, järkeilijä, filosofi, kolumnisti, kirjoittaja ja opettaja. 

Rullaava virtahepo Rullis

HymSensei Rulliksella on ulkoiset arvot. Hallinnan yritys tapahtuu ulkomaailman vastuuttamisen kautta. Rullis on asioita rullaava virtahepo. Hänellä on arvot, joiden toteutumiseen muut voivat vaikuttaa ja ovat jo vaikuttaneet. Hän elää menneisyydessä, ja hänen lempihuolensa on keinutuoli. Rullis rullaa samoja ajatuksia ilman uutta lopputulemaa ja menee tunteiden valtaan, milloin minkäkin. Hän voi elää myös syvän surun vallassa, kiinni jääneenä, jolloin hän ei näe elämää ilman surun lähdettä. Hän on laittanut kuulapallon jalkaansa, ettei vahingossa etenisi liian lujaa

    • 5 pyhää traumamuistoa
    • 5 hellittävää muistorullaa
    • 5:den ihmisen pelot.


Luojan luova korppi Watti 

WauSensei Watti rakastaa seikkailun tuomaa epävarmuutta ja vaihtelua. Vastaa riskeistään sataprosenttisella omavastuulla. Watti on luojan luova korppi. Hän vastaa suunnittelusta, uusista ideoista, tulevaisuuden niin ajatuksista, aikataulutuksesta kuin ylöskirjauksestakin, ja hän tuntee fokuksen. Hän nauttii seikkailuista, tutkimisesta ja epävarmuuden tuomasta vaihtelusta. Hän on myös tunnelman nostattaja, hauskuuttaja ja mielenkiintoinen keskustelija, tulevaisuudessa elävä keksijä.

Pysäyttäjä korppi Eoppi

HymSensei Eoppi on ongelmien keksijä. Hän keksii aina vierittää vastuun muiden niskoille. Eoppi on pysäyttäjäkorppi. Hän on tulevaisuuden ennustaja, kyseenalaistaja, lamaantunut järkeilijä, joka elää peloilleen. Tulevaisuuden ajatukset ovat uhkaavia. Hän murjottaa itsesäälissään, viivyttelee, on päättämätön. Virhe on aina loppujen lopuksi muiden syy, jotenkin muista tai vähintäänkin olosuhteista johtuvaa. Tämän takia myös korpin kämmenlyönti on herkässä, ja hän kyllä tärskäyttää vastustajaansa ennen kuin tämä ehtii korppia sanoa! 

Tunne kettu Wensei

WauSensei Wensei elää perusturvallisuuden tunteessa ja osaa tuntea kaikki tunteet, vastaten niistä sataprosenttisesti ominaan. Wensei on tunnekettu. Hänellä on vahva sisäinen perusturvallisuudentunne, joka toimii kehänä energia +tunne+ keho+ tunne = energiaa. Hän uskaltaa avata sydämen, olla haavoittuvainen, tuntea tunteensa, yhdistyä muihin ja antaa virran viedä. Hän vaistoaa suurentuneilla korvillaan tarkasti ympäristön, pulppuaa lämpöä ja on tyytyväinen, väreilyt kohdillaan. Tarvittaessa osaa tuntea kaikki tunteet nykyhetkessä, haikeatkin! Meditoi usein aamuisin.  

Paineistuja kettu Paukku

HymSensei Paukku harrastaa tunnesekoilua. Hänellä eivät pysy tilanteet hallinnassa. Paukku on paineistuva kettu. Hän toimii kuin olisi jatkuvassa hätätilassa. Toisinaan hän toimii kuin robotti automaattiohjauksella, ja toisinaan hän on poissa tolaltaan, shokissa. Hänen kehossaan kiertävät tunnehormonit, mikään ei joko tunnu miltään tai tuntuu kuohuvasti. Ahdistus, häpeä, turhautuneisuus, raivo, syyllisyys ja jatkuva puutteen tunne kalvavat. Paukku laittaa kauniin häntänsä aamuisin solmuun, ettei varjo olisi niin pelottavan suuri!      

Tekijä kenguru Wauhtis

WauSensei Wauhtis on sisäisesti motivoitunut tekijä, joka toimii sataprosenttisella teholla ja varmuudella. Wauhtis on tekijäkenguru. Hänen tunnusmerkkejään ovat fyysinen liike, ryhti ja energia. Wauhtis menee suoraan asiaan, ja hän on periksiantamaton tavoitteiden saavuttaja. Suoraviivaisella yrittäjällä asiat tapahtuvat nyt ja heti. Hän on itsenäinen, itsepäinen, sisältä syttyvä ja yhdelle asialle omistautunut. Ei piittaa häiriöistä tai häiritsijöistä, eikä muiden mielipiteistä. Vaatii ja tekee päätökset. Jatkaa toimintaansa myös epämukavissa olosuhteissa. Taitaa suojelevan voimahengityksen. Sisäisesti motivoitunutta toimintaa voisi kuvailla sanoilla leikkiminen, etsiminen, tutkiminen ja haasteellinen toiminta. Elää nykyhetkessä, vahva läsnäolo ja hengitys. Mahapussista löytyy vielä tarvittaessa lisävoimia. 

Luovuttaja kenguru Poinkkeli

HymSensei Poinkkeli on suuntautunut tekemisen ja aikaansaamisen välttämiseen. Pomppii vastuuta karkuun. Poinkkeli on luovuttajakenguru. Hän hyppii päättömästi sinne sun tänne, ja kun kippurahäntä kipeytyy, ei häne tee enää mitään, paitsi välttelee tekemistä. Minäpystyvyys on nolla, ei vaan jaksa ja pysty. Myötäilee muita ja omaa hommaa ei oikein olekaan. Syödään ja istutaan hedonistisena harrastuksena. Kengurun häntä ja korva jäivät pienenä oven väliin, kun Eoppi-korppi paiskasi oven kiinni.

Vahvistin jääkarhu Won Wolle

Wausensei Won Wollen tehtävänä on ainutlaatuisen merkityksellisyyden vahvistaminen, sataprosenttisesti tiedostaen. Won Wolle on vahvistinjääkarhu. Hän on havainnoitsija, olemisen laadunvalvoja ja tilinpäätöksentekijä. Won Wolle vertaa tekemisiään annettuihin arvoihin ja kriteereihin. Hän antaa rehellistä ja suoraa palautetta siitä, mikä toimii ja mikä ei, myös ulkoisen palautteen kautta. Hän käy päivän läpi iltaisin ja meditoi. Kun asetetut kriteerit täyttyvät, osaa hän myös hemmotella itseään. Hän taitaa puhtaan itserakkauden. Osaa rentoutua tulen loimutessa, saunan höyrytessä, kuunnellen hyvää musiikkia ja ottaa viinirypäleitä suoraan köynnöksestä. Nollaaja.

Kylmä "psk-palaute"jääkarhu Jääpiikki

HymSensei Jääpiikki on ankara palautteessaan. Sataprosenttisen kylmäkiskoinen ylivastuuttaja. Jääpiikki on kakkapalauteesta vastaava jääkarhu. Hän on taitava antamaan surkeaa palautetta muille (joskus itselleen). Muita hän haukkuu ja vähättelee ilokseen, ja tärkeilee itsetyytyväisenä myhäillen. On tarvittaessa niin kylmä, että hänen harjansakin on jäätynyt pystyyn. Hän rakastaa muiden voittamista ja tunnustusta, ja muutenkin rakastaa vain, jos hyötyy siitä jotenkin. Tarvittaessa antaa itselleen kunniamaininnan jo ennen ensimmäistäkään suoritusta. Usein tiedostamattaan kateellinen, epäkelpo, kostonhimoinen ja katkera historian havinalle. Parhaimmillaan kunnianhimoinen. 

WauSensein HahmoRäpissä räpätään auki hahmojen mielenmaisemaa. 🥰