HAHMODIEETTI

TERVETULOA ELÄMÄNTAPAVALMENNUKSEEN, JOKA TOIMII 365 PÄIVÄÄ VUODESSA. 

Hahmodieetillä opit terveellisen syömisen kaavan, WauSensein hahmojen avulla. Lopullinen tavoite hahmodieetissä on terveelliset elämäntavat, jotka mahdollistavat kehosi elämisen 100-vuotiaaksi.  

Sinun ei tarvitse erikseen opiskella tiedettä, vaan uusimmat ja pätevimmät tutkimustulokset on upotettu eri viikkoihin. Eli kun seuraat ohjelmaa, toteutat ne automaattisesti. Esimerkiksi pulssaus, eri ruoka-aineiden taukoviikot, vitamiini tankkaukset, vuodenaikaruokailu, herkuttelu mielenterveydelle, vatsalaukun koon säätäminen, pitkien sokerien alentaminen, solujännitevaihtelut, autofagia, elimistön säästäminen tulevaisuuteen ja rutiinikikat.  


 

Nämä kaikki ovat sisäänrakennettuna hahmodieetissä! Sinun tarvitsee vain seurata ohjeita.  

Vaikka hahmodieetti on laaja kokonaisuus, on sen haltuunotto tehty todella helpoksi!

1)Jokaisen hahmon kohdalla on selkeästi tiivistetyt perusohjeet.

2)Tämän jälkeen tulee yksityiskohtainen opastus hahmon ruokailu-kikkoihin ja resepteihin, selkeiden kuvien kera.

3)Otat yhden hahmodieetin kerrallaan haltuusi, haluamaasi tahtiin. (Suositus on viikko per hahmo.)

Lisäinspiraationa toimii tietenkin 30.4.2023 päättyvä muutoskuvakilpailu, jossa voittaja tienaa 1000€!

Sinusta tulee herkuttelumaailman 007, ja opit toimimaan tilanteessa kuin tilanteessa.

HAHMODIEETTI KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

 10 ERILAISTA DIEETTI VIIKKOA

10 HOIKAN IHMISEN TOIMINTATAPAA

6 KK SISÄÄNPÄÄSY KOULUTUSALUEELLE

  MUUTOSKUVAKILPAILUN OSALLISTUMISOIKEUS

USEITA VALMIITA RESEPTEJÄ

USEITA VALMIIKSI LASKETTUJA ANNOKSIA

RUNSAASTI VALOKUVIA JA INSPIRAATIOTA

MYÖS HERKKURESEPTEJÄ KÄÄRETORTTU, JUUSTOKAKKU YM.

ARKEEN MUOTOUTUVIA RUOKAILUTEKNIIKOITA

DIEETILLÄ SYÖDÄÄN KOTIRUOKAA JA HERKKUJA, USEILLA ERI TEKNIIKOILLA. 

MITEN DIEETTI TOIMII

Ruokavaliot vastaavat isoihin kysymyksiin, mitä, milloin ja paljon. Kaikilla hahmoilla on myös extratehtäviä ja mieltä vahvistavia opetuksia. Ruokavaliot ovat pääosin normaalia kotiruokaa laajasti, välipaloja, ulkona syömistä, pitsaa, konditoria herkkuja, mutta myös ruoan punnitsemista ja hyviä ruoka-aineita.
Dieetit ovat hyvinkin erilaisia, joten sinulle muodostuu varmasti omat suosikkisi. Osassa lasketaan grammoja, osassa lautasia, osassa aikaa, osassa valmiit kappalemäärät jne. Tärkeää on, että otat nämä kaikki eri tekniikat haltuun. Kaikista ei tarvitse tykätä, mutta kaikilla pystyt pudottamaan painoa. Suositus on, että pudotat painoa 0,5-5 kiloa per hahmo ja sitten siirryt ottamaan seuraavan hahmon haltuun! Näin sinulta putoaa yhdellä kierroksella 5-50 kiloa, riippuen tietysti lähtötilanteestasi. 

ERI HAHMOJEN ESITTELYT

"Jokainen Wauhtista tunteva tietää, että Wauhtiksella ei todellakaan ole aikaa kokkailla, kun rauta on kuumaa. Se tekee, jolla ammattitaito on, ajattelee Wauhtis, ruokaillessaan ulkona!"


"Paukku sykkii pitkin päivää menemään, joten jatkuvaan hyörimiseen tarvitaan tasaista energiaa ja polttoainetta. Niinpä paras balanssi päivään syntyy, kun energiaa on jatkuvasti saatavilla. Paukun dieetti on käytössä monella paljon urheilevalla tai liikkuvalla henkilöllä ja lihavuusleikkauksen läpikäyneillä. Tasaiset pienet ateriat, välipalat ja polttoainetta on saatavilla jatkuvasti. Lapset tykkäävät yleensä valita näitä välipaloja."


"Nyt saa syödä kuin virtahepo! Wauraan dieetillä syödään kotiruokaa ja kuituja, mutta ennen kaikkea, maha täyteen. Perinteiset, historian havinaa tuoksuvat reseptit, ovat lähellä Wauraan sydäntä!"


"Nysvääminen ei kuulu Eopin luonteeseen ja tekemiseen. Syöminen toteutuu halki, poikki, pinoon meiningillä. Kun syödään niin syödään, eikä krumeluurata, nih! Monen lapsen suosima dieetti."


"Joskus on niin haastava tilanne, että on mentävä täysin fiilis pohjalta. Ja sehän sopii Watille kuin haarukat buffettiin. Häät, joulu, kestityskyläily...You name it."


"Rullis ja rutiinit! Ah! Silloin kun pystytään sitoutumaan rutiineihin, voidaan voittaa vaikka mestaruuksia! Rulliksen perinteinen lihasmassaa ylläpitävä, kehonmuokkauspiirteissä toimivaksi havaittu perusruokavalio. Voit syödä näin vaikka vuosia, ja sen kyllä huomaa sinusta ulkopuolinenkin! Toistoja toistoja beibi!"


"Kahvilan ovi kutsuu aina hyvän ystävän kanssa pieneen herkutteluhetkeen ja keskustelun pyörteisiin. Ja sinne käy pompahdellen myös Poinkkelin matka. Poikkelin elämänasennetta voisi kuvata sananparrella: Herkuttele eläessäsi ja elä herkutellessasi!" 💖


"Won Wollen dieetissä nautitaan itsetietoisesta syömisestä. Punainen liha ja vehnä jäävät pois ja katse siirtyy suoliston hyvinvointiin, ja keveään syömiseen."


"Wensein paastot... A) VESIPAASTO Sielullista hiljentymistä, kehon elpymistä, elämän rauhoittamista ja uusien kantasolujen luomisen aikaa. Kesto 36-120 tuntia."


"Wensein paastot... B) KETOPAASTO Jos vesipaasto ei ole sinulle mahdollinen, voit saada paaston hyötyjä, myös syömällä vähähiilihydraattisesti. Paasto ja ketoosi ovat hyvin samankaltaisia tiloja aineenvaihdunnallisesti. Ketoosissa kehosi pääsee puskuroimaan pitkiä sokereita alaspäin, ruokahalua tasapainottaen ja lihasmassaa säilyttäen."


"Jääpiikki syö täydellisesti ja tavoitteellisesti. Tavoitteena 100-vuoden ikä! Tämä on osioiden haastavin dieetti, lähinnä siksi, että täydellisti syömisen tieto muuttuu koko ajan. Pitkäikäistutkijoiden mukaan, ruoan tulisi olla kasvispainotteista ja vähäkalorista."

HAHMODIEETIN KULKU

Dieetti alkaa hallitulla herkuttelulla, jossa kartoitetaan syömistapojasi.
Yleisesti ideana on liikkua dieetiltä seuraavalle viikon välein siirtyen, siten, että jokainen dieetti pudottaa sinulta painoa 0,5-5kiloa. Kun haluamasi kilomäärä on pudonnut, siirryt seuraavalle dieetille / portaalle. Kun olet käynyt hahmoja läpi yhden kierroksen verran, olet laihtunut 5-50 kiloa. Tämän jälkeen voit aloittaa uuden kierroksen. Materiaalit edetään viikko kerrallaan läpi. Kun olet ottanut kaikki dieetit haltuun, voit vaihdella näiden välillä, vaikka päivittäin. Näin sinulla on kaikki tarvittavat taidot, niin arkeen kuin juhlaan. Hahmodieetin tekniikoilla voit syödä loppuelämäsi! Aika kiva dieetti tulla elinvoimaiseksi. 💖
 

MITÄ TARVITSET HAHMODIEETILLE?

Henkilövaaka 

Digitaalinen pöytävaaka 

Muistiinpanovihko 

Palavan halun pudottaa painoa tai voida paremmin! 😎🔥🙌

ONKO HAHMODIEETILLÄ KUNTO-OHJELMAA?

Ei. Jos sinulla on ylipainoa yli 10 kiloa, on hahmodieetillä liikunta kielletty! Hahmodieetillä opit pitämään painosi kurissa pelkällä ruokavaliolla ja hallitulla herkuttelulla. Ylipaino aiheuttaa kehoon tulehdustilan. Myös rasittava liikunta aiheuttaa elimistöön tulehdustilan. On tärkeää antaa kehon toipua ensin rasvan aiheuttamasta tulehduksesta, ennen kuin aiheutetaan keholle tuplatulehdus liikunnalla. Rauhallinen kävely on kuitenkin sallittu ja pelleilyliikunta.


Kun sinulla on ylipainoa alle 10 kiloa, voit alkaa pikkuhiljaa lisäämään liikuntaa. (Tämä tapahtuu käytännössä Jääpiikin dieetillä) Tavoitteellisen, lihassoluja rikkovan liikunnan voit aloittaa vasta, kun olet sinun tavoitepainossa. (lopussa minimipainotaulukko) Tavoitepainon päätät toki itse.

KENELLE DIEETTI SOPII?

Ylipainoiselle, perusterveelle sekaruoan syöjälle, joka rakastaa syömistä, ja haluaa oppia syömään ruokaa ja herkuttelemaan hyvällä omalla tunnolla. Lievä ahmimishäiriö ok.

KENELLE DIEETTI EI SOVI?

Vegaaneille, erityisruokavalioihin, lihavuusleikatulle, anorektikolle, eikä lääkärinhoitoa vaativalle sairaalle ihmiselle. Terveysasioissa konsultoi hoitavaa lääkäriäsi. Painon pudotessa lääkityksiä joudutaan usein muuttamaan ja kehon tilan seuranta on erityisen tarkkaa ja tärkeää!

10 erilaista dieettiä / tapaa syödä

Voit seurata meitä instagramissa

TANSKUN OMA KOKEMUS -50 KILOA PAINONPUDOTUS

Tanskun oma historia ja kokemus hahmodieetistä. Olen pudottanut hahmodieetillä 50 kiloa, noin kahden vuoden aikana. Kaikki sai alkunsa siitä, kun ymmärsin, että WauSensein hahmokaavalla voi ratkaista ongelmia. Olin koko elämäni kamppaillut painon kanssa, ja lopulta painoin 112 kiloa. Ajattelin kokeilla hahmokaavaa painonpudotuksessa, sen kautta miten eri hahmot ajattelevat ja käyttäytyvät. Dieetit alkoivat toimimaan, sain ahaa-elämyksiä, liikunnalla laihduttaminen lensi roskakoriin, ja hyvällä omallatunnolla hallittu herkuttelu tuli tilalle. En ole itseasiassa saanut ainuttakaan ahmimiskohtausta hahmodieetillä! (toki olen voinut Eopin pikkutuhmaa ottaa) 😍Minäkuvani ja identiteettini on muuttunut, olen ymmärtänyt alitajunnan pelkojen käsittelyn tärkeyden. Iso juttu itselle on ollut se, että paino on pysynyt poissa, kun aikasemmin olen jojoillut. Minäkuvani muutos, itserakkauteni ja hoikistunut olemus huomattiin myös ympärillä. Kertoessani uteliaille ihmisille eri hahmoista, ja ajatuslogiikoista, alkoi hahmodieetin helmi kirkastua!


Tansku Eklund 10.9.2022. Paino pysynyt poissa! -50kg hahmodieetillä.


MINIMIPAINORAJAT, joiden alle ei Hahmodieetillä saa mennä! (Jos paino osuu tähän alarajaan, tulee hahmodieetti keskeyttää!)

MINIMIPAINORAJAT

MINIMIPAINORAJAT, joiden alle ei Hahmodieetillä saa mennä! (Jos paino osuu tähän alarajaan, tulee hahmodieetti keskeyttää!)


Naiset minimi: (mies, lisää painoihin 5-10 kg)

150cm = 40kg
152cm = 42kg
155cm = 43kg
156cm = 44kg
157cm = 45kg
158cm = 46kg
159cm = 46kg
160cm = 47kg
161cm = 48kg
162cm = 49kg
163cm = 50kg
164cm = 51kg
165cm = 52kg
166cm = 53kg
167cm = 54kg
168cm = 54kg
169cm = 55kg
170cm = 55kg
172cm = 57kg
175cm = 60kg
177cm = 62kg
180cm = 65kg
182cm = 67kg
185cm = 70kg
187cm = 72kg
190cm = 75kg
192cm = 77kg
195cm = 80kg
197cm = 82kg
200cm = 85kg

Asiakaspalautteita:

" Kiitos kokeilujaksosta! Alku lähti verkkaisesti liikkeelle ja motivaatiota löytyi. Vaihtuvat dieetit osoittautuivat hyväksi minun vaihtelevassa arjessani. Viikonloput olivat vaikeimpia, silloin kun kaikki lapset olivat kotona. Dieetit siis sopivat lapsiperheille ja ruoat myös. Joten minun ruokani oli hävinnyt muihin suihin ja piti tehdä sitten itselle uudet annokset. Silloin kun taas olin yksin, annokset riittivät. Tähän auttaisi toki kun tekisi kerralla enemmän, mutta halusin tehdä ohjeiden mukaan. Minä pudotin painoa 6 viikossa vajaa 10 kiloa ja mies 5 kiloa. Kiitoksia!" -TiiaMaria 38v.

"Paljon sulateltavaa koulutuksessa on, kuin myös minulla. :D Hahmodieetti jatkuu ehdottomasti, ja näillä eväillä sitä on kiva jatkaa. Todella monipuolinen, eri elämäntilanteet huomioiva ja löytyi omaan suuhun sopivat reseptit! Sai herkutella! Se on tärkeää. " - Kirsti 65v.

"Parasta hahmodieetissä on tietenkin muutoskuvakilpailu! Siitä saa loistavaa motivaatiota, ja tulee otettua itsellekin seurantakuvia. Säännöistä erityiskiitos, että saan olla vaatteet päällä. Lähtökuvia minulla ei olisi ilman vaatteita ollutkaan, enkä sellaisia nettiin laittaisikaan. Yleisesti dieetti poikkesi positiivisesti aiemmista monipuolisuudellaan, jokaiselle jotakin. Vielä on jonkun verran matkaa maaliin, mutta siellä tavataan!" -Kaarina 

Suomalaisen Paytrailin turvalliset maksutavat

👇OTA YHTEYTTÄ, JÄTÄ PALAUTETTA! 😊👇
Kiitos kun luit tänne asti! 🤗