HAHMODIEETTI

Hahmodieettikoulutus sisältää pääsyn klubialueelle 6 kuukaudeksi ja 10 erilaista dieettiä / tapaa pudottaa painoa. Jokainen WauSensein hahmoista syö eritavalla ja hänellä on oma ajatusmaailmansa. Klubimateriaali koostuu Wauhtiksen, Wauraan, Rulliksen, Wensein, Eopin, Watin, Won Wollen, Poinkkelin, Paukun ja Jääpiikin dieeteistä. Sivustolla on paljon kuvia, muunneltavia reseptejä, valmiiksi laskettuja ruoka-annoksia joka hahmosta, sekä herkku-/ drinkkilistoja. Lisäksi jokaiselta hahmolta tulee hahmotehtävät, oppeja, menestyviä asenteita, tietoa, 10 hahmokäskyä ja muita ahaa-elämyksiä.

Tansku Eklund 112kg - Hahmodieetillä -50 kg
Tansku Eklund 112kg - Hahmodieetillä -50 kg

Hahmodieetin kulku:
Dieetti alkaa hallitulla herkuttelulla, jossa kartoitetaan syömistapojasi.
Yleisesti ideana on liikkua dieetiltä seuraavalle viikon välein siirtyen, siten, että jokainen dieetti pudottaa sinulta painoa 0,5-5kiloa. Kun haluamasi kilomäärä on pudonnut, siirryt seuraavalle dieetille / portaalle. Kun olet käynyt hahmoja läpi yhden kierroksen verran, olet laihtunut 5-50 kiloa. Tämän jälkeen voit aloittaa uuden kierroksen. Materiaali aukeaa viikko kerrallaan. Kun olet ottanut kaikki dieetit haltuun, voit vaihdella näiden välillä, vaikka päivittäin. Näin sinulla on kaikki tarvittavat taidot, niin arkeen kuin juhlaan. Hahmodieetin tekniikoilla voit syödä loppuelämäsi! Aika kiva dieetti tulla elinvoimaiseksi. 💖 

Hahmodieetti 2022
10 erilaista dieettiä / tapaa syödä
Saa syödä herkkuja
Liikunta kielletty!

Mitä tarvitset hahmodieetille?
Henkilövaa´an, digitaalisen pöytävaa´an, muistiinpanovihkon ja palavan halun pudottaa PAINOA! 😎🔥🙌

Onko dieetillä kunto-ohjelmaa?
Ei. hahmodieetillä on liikunta kielletty! Hahmodieetillä opit pitämään painosi kurissa pelkällä ruokavaliolla ja hallitulla herkuttelulla. Tavoitteellisen, lihassoluja rikkovan liikunnan voit aloittaa vasta, kun olet sinun tavoitepainossa. (lopussa minimipainotaulukko) Rauhallinen kävely on sallittu (pelleilyliikunta).

HAHMODIEETTIEN INTROT: (10 eri hahmoa)


"Jokainen Wauhtista tunteva tietää, että Wauhtiksella ei todellakaan ole aikaa kokkailla, kun rauta on kuumaa. Se tekee, jolla ammattitaito on, ajattelee Wauhtis, ruokaillessaan ulkona!"


"Paukku sykkii pitkin päivää menemään, joten jatkuvaan hyörimiseen tarvitaan tasaista energiaa ja polttoainetta. Niinpä paras balanssi päivään syntyy, kun energiaa on jatkuvasti saatavilla. Paukun dieetti on käytössä monella paljon urheilevalla tai liikkuvalla henkilöllä ja lihavuusleikkauksen läpikäyneillä. Tasaiset pienet ateriat, välipalat ja polttoainetta on saatavilla jatkuvasti. Lapset tykkäävät yleensä valita näitä välipaloja."


"Nyt saa syödä kuin virtahepo! Wauraan dieetillä syödään kotiruokaa ja kuituja, mutta ennen kaikkea, maha täyteen. Perinteiset, historian havinaa tuoksuvat reseptit, ovat lähellä Wauraan sydäntä!"


"Nysvääminen ei kuulu Eopin luonteeseen ja tekemiseen. Syöminen toteutuu halki, poikki, pinoon meiningillä. Kun syödään niin syödään, eikä krumeluurata, nih! Monen lapsen suosima dieetti."


"Joskus on niin haastava tilanne, että on mentävä täysin fiilis pohjalta. Ja sehän sopii Watille kuin haarukat buffettiin. Häät, joulu, kestityskyläily...You name it."


"Rullis ja rutiinit! Ah! Silloin kun pystytään sitoutumaan rutiineihin, voidaan voittaa vaikka mestaruuksia! Rulliksen perinteinen lihasmassaa ylläpitävä, kehonmuokkauspiirteissä toimivaksi havaittu perusruokavalio. Voit syödä näin vaikka vuosia, ja sen kyllä huomaa sinusta ulkopuolinenkin! Toistoja toistoja beibi!"


"Kahvilan ovi kutsuu aina hyvän ystävän kanssa pieneen herkutteluhetkeen ja keskustelun pyörteisiin. Ja sinne käy pompahdellen myös Poinkkelin matka. Poikkelin elämänasennetta voisi kuvata sananparrella: Herkuttele eläessäsi ja elä herkutellessasi!" 💖


"Won Wollen dieetissä nautitaan itsetietoisesta syömisestä. Punainen liha ja vehnä jäävät pois ja katse siirtyy suoliston hyvinvointiin, ja keveään syömiseen."


"Wensein paastot... A) VESIPAASTO Sielullista hiljentymistä, kehon elpymistä, elämän rauhoittamista ja uusien kantasolujen luomisen aikaa. Kesto 36-120 tuntia."


"Wensein paastot... B) KETOPAASTO Jos vesipaasto ei ole sinulle mahdollinen, voit saada paaston hyötyjä, myös syömällä vähähiilihydraattisesti. Paasto ja ketoosi ovat hyvin samankaltaisia tiloja aineenvaihdunnallisesti. Ketoosissa kehosi pääsee puskuroimaan pitkiä sokereita alaspäin, ruokahalua tasapainottaen ja lihasmassaa säilyttäen."


"Jääpiikki syö täydellisesti ja tavoitteellisesti. Tavoitteena 100-vuoden ikä! Tämä on osioiden haastavin dieetti, lähinnä siksi, että täydellisti syömisen tieto muuttuu koko ajan. Pitkäikäistutkijoiden mukaan, ruoan tulisi olla kasvispainotteista ja vähäkalorista."

Suomalaisen Paytrailin turvalliset maksutavat
Suomalaisen Paytrailin turvalliset maksutavat

Kenelle dieetti sopii?
10 kiloa plus ylipainoiselle, perusterveelle sekaruoan syöjälle, joka rakastaa syömistä, ja haluaa oppia syömään ruokaa ja herkuttelemaan hyvällä omalla tunnolla. Lievä ahmimishäiriö ok.


Kenelle dieetti ei sovi? 

Vegaaneille, erityisruokavalioihin, lihavuusleikatulle, anorektikolle, eikä lääkärinhoitoa vaativalle sairaalle ihmiselle. Terveysasioissa konsultoi hoitavaa lääkäriäsi. Painon pudotessa lääkityksiä joudutaan usein muuttamaan ja kehon tilan seuranta on erityisen tarkkaa ja tärkeää!Tansku Eklund 10.9.2022. Paino pysynyt poissa! -50kg hahmodieetillä. Kehotavoite nahkaruoska ja tervaskanto.
Tansku Eklund 10.9.2022. Paino pysynyt poissa! -50kg hahmodieetillä. Kehotavoite nahkaruoska ja tervaskanto.

MINIMIPAINORAJAT, joiden alle ei Hahmodieetillä saa mennä! (Jos paino osuu tähän alarajaan, tulee hahmodieetti keskeyttää!)


Naiset minimi: (mies, lisää painoihin 5-10 kg)

150cm = 40kg
152cm = 42kg
155cm = 43kg
156cm = 44kg
157cm = 45kg
158cm = 46kg 
159cm = 46kg
160cm = 47kg
161cm = 48kg
162cm = 49kg
163cm = 50kg
164cm = 51kg
165cm = 52kg
166cm = 53kg
167cm = 54kg
168cm = 54kg
169cm = 55kg
170cm = 55kg
172cm = 57kg
175cm = 60kg
177cm = 62kg
180cm = 65kg
182cm = 67kg
185cm = 70kg
187cm = 72kg
190cm = 75kg
192cm = 77kg
195cm = 80kg
197cm = 82kg
200cm = 85kg


Voit seurata meitä instagramissa

Tanskun oma historia ja kokemus hahmodieetistä:
Minä olen pudottanut hahmodieetillä 50 kiloa, noin kahden vuoden aikana. Kaikki sai alkunsa siitä, kun ymmärsin, että WauSensein hahmokaavalla voi ratkaista ongelmia. Olin koko elämäni kamppaillut painon kanssa, ja lopulta painoin reilut 110 kiloa. Ajattelin kokeilla hahmokaavaa painonpudotuksessa, sen kautta miten eri hahmot ajattelevat ja käyttäytyvät. Dieetit alkoivat toimimaan, sain ahaa-elämyksiä, liikunnalla laihduttaminen lensi roskakoriin, ja hyvällä omallatunnolla hallittu herkuttelu tuli tilalle. En ole itseasiassa saanut ainuttakaan ahmimiskohtausta hahmodieetillä! (toki olen voinut Eopin pikkutuhmaa ottaa) 😍Minäkuvani ja identiteettini on muuttunut, olen ymmärtänyt alitajunnan pelkojen käsittelyn tärkeyden. Iso juttu itselle on ollut se, että paino on pysynyt poissa, kun aikasemmin olen jojoillut. Minäkuvani muutos, itserakkauteni ja hoikistunut olemus huomattiin myös ympärillä. Kertoessani uteliaille ihmisille eri hahmoista, ja ajatuslogiikoista, alkoi hahmodieetin helmi kirkastua!


Miten dieetti toimii?
Ruokavaliot vastaavat isoihin kysymyksiin, mitä, milloin ja paljon. Kaikilla hahmoilla on myös extratehtäviä ja mieltä vahvistavia opetuksia. Ruokavaliot ovat pääosin normaalia kotiruokaa laajasti, välipaloja, ulkona syömistä, pitsaa, konditoria herkkuja, mutta myös ruoan punnitsemista ja hyviä ruoka-aineita.
Dieetit ovat hyvinkin erilaisia, joten sinulle muodostuu varmasti omat suosikkisi. Osassa lasketaan grammoja, osassa lautasia, osassa aikaa, osassa valmiit kappalemäärät jne. Tärkeää on että otat nämä kaikki eri tekniikat haltuun. Kaikista ei tarvitse tykätä, mutta kaikilla pystyt pudottamaan painoa. Suositus on, että pudotat painoa 0,5-5 kiloa per hahmo ja sitten siirryt ottamaan seuraavan hahmon haltuun! Näin sinulta putoaa yhdellä kierroksella 5-50 kiloa, riippuen tietysti lähtötilanteestasi. 

👇KYSY MITÄ VAAN HAHMODIEETISTÄ, KYSYMYKSISTÄ TULOSSA VIDEO! 👇
Kiitos kun jaksoit lukea tänne asti, siitä hyvästä saat seuraavan -10% alennuskoodin! Käytä Koodi 18.11.2022 mennessä! Ihanaa syksyä! 😊 Tule mukaan! 😊 KOODI ON: